Fodbehandling i Silkeborg

Fodbehandlingen starter med et fodbad, jeg danner mig et overblik over dine fødder og vejleder dig

Fodbehandlinger kan forebygge fodproblemer, vi hindre dem i at opstå og de bliver taget i opløbet.

Med en fodbehandling hos mig som fodterapeut får jeg mulighed for at danne mig et billede af din fods hud og negleproblemer, fejlstillinger og kundens/patientens sygehistorie. Vi snakker om bevægelighed i foden om fodsmerter og mulige smerter i resten af kroppen, og dermed undersøger om du har behov for et indlæg.

Når du får behandlet dine fødder hos klinik for fodterapi Silkeborg - Tjek foden, starter du altid med et fodbad. Dine negle bliver omhyggeligt klippet, slebet og renset i dybden. Jeg laver en professionel beskæring af den hårde hud – fjerner ligtorne, vorter og behandler evt. andre fodproblemer, du måtte have.

Afslutningsvis får du en let fodmassage og dine fødder smøres ind i en creme, der holder huden blød og smidig.

Har du ondt i en tånegl, fordi den er groet ned i siderne, kan vi sætte en bøjle på, der er med til at rette op på neglen igen. En bøjle er en metaltråd eller et stykke smalt plastik, som bliver sat på tværs af neglen. Får du bøjle på neglene, skal du regelmæssigt gå til eftersyn for at få tjekket, at bøjlen sidder, som den skal.

Føddernes trivsel handler i høj grad om, hvilket klima de befinder sig i. Derfor giver jeg dig gerne gode råd til, hvordan du vælger sko, der er bedst for dig; både til hverdag, fritid og fest.

Du kan selv være med til at holde dine fødder sunde ved at lave øvelser og pleje dem hver dag. Begge dele kan vi instruere dig i.

Bor du i Silkeborg og omegn og ønsker du en professionel og plejende fodbehandling?
BOOK = glade fødder
Handicapvenlig adgang: Nej
Medlemmer af ældresagen, som ikke kan få tilskud fra Silkeborg kommune får 10 % rabat på en fodbehandling – dog max 3. gange årligt og mod fremvisning af gyldigt medlemsbevis.
Klinikken har ikke et ydernummer
Patienter med en henvisning fra egen læge eller diabetes ambulatoriet kan DESVÆRRE IKKE bruge henvisningen her på klinikken.

Se vores priser

Se hvad det koster at få en behagelig fodbehandling i Silkeborg.