Håndlavede indlæg i Silkeborg

Jeg laver indlæg til alle former for fejlstillinger, indlæggene bliver specielt lavet på eget værksted til dig.

Ømme fødder, trætte fødder, ondt i forfoden, altid eller bare om morgenen, ondt i hælen eller knæene?

Dette kan være nogle af de symptomer du kan have – og det skal der gøres noget ved..

Jeg undersøger dine fødder, laver forskellige tests og målinger. Ud fra de resultater jeg får, laver jeg en vurdering og vi snakker om hvilken løsning der kunne være bedst for dig.

Dyrker du sport, kan det sætte dine fødder på en hård prøve, alt afhængig af sportsgren. Det kan derfor være en rigtig god idé, at du regelmæssigt får undersøgt dine fødder og vi taler om, hvordan du skåner dem bedst muligt.

Hvis dine fødder er i anatomisk ubalance, kan et fodindlæg eller en lilleaflastning kompensere for det, så du kommer til at gå bedre.

Et fodindlæg er en sål, der giver støtte til dine fødders funktion, så din gang bliver så normal som muligt.

Jeg laver fodindlæg på eget værksted, helt fra bunden. Der laves kontrol og opfølgning, så jeg sikrer at indlæggene passer specielt til dig og dine fødder.

Alle efterundersøgelser og tilrettelser er indkluderet i prisen.

 

Fordele ved skræddersyede indlægssåler

Det at vælge skræddersyede indlægssåler frem for masseproducerede kan gøre en betydelig forskel for dine fødders sundhed og komfort. Når indlægssålerne er specialfremstillet til netop dine fødder, sikres det, at de passer perfekt til din unikke fodform og imødekommer dine specifikke behov. Dette kan resultere i en mere balanceret vægtfordeling, mindre træthed i fødderne og forbedret kropsholdning. Desuden kan skræddersyede indlægssåler hjælpe med at forhindre udviklingen af forskellige fodproblemer og mindske slid på dine sko.

Med den personlige tilgang og ekspertise, som jeg tilbyder her i Silkeborg, kan du være sikker på, at dine fødder er i gode hænder. Skræddersyede indlægssåler er en investering i din fodvelfærd, og de kan gøre en verden til forskel for din daglige komfort og generelle livskvalitet.

Mange børn kan også have glæde af et indlæg.
Karin Bornhøft
Telefon: 51 91 11 37
Mail: karin@tjekfoden.dk

Se vores priser

Se hvad det koster at få en behagelig fodbehandling i Silkeborg.